Muziekproject Basisschool

Concert donderdag 14 april 2016 19.00 uur in de Luifel.

Alle leerlingen van groep 5 en 6 van de basisscholen Oostvogel uit Lamswaarde en ‘t Vogelnest in Hengstdijk hebben achttien  weken muziek onderwijs gevolgd gegeven door leerkrachten van de Zeeuwse Muziekschool uit Hulst. Het was een initiatief van de beide basisscholen, de Zeeuwse Muziekschool en de Fanfare Vrijheid Eendracht uit Lamswaarde De leerlingen hebben leren spelen op een bugel of trompet en op het slagwerk. Het starten van dit project had als doel het muziekonderwijs binnen het basisonderwijs te stimuleren, en leerlingen enthousiast te maken voor muziek in het bijzonder blaasmuziek. Op deze wijze hoopt de fanfare de leerlingen enthousiast te maken zodat zij via de fanfare les gaan volgen bij de muziekschool en lid te worden van de fanfare.

Het muziekproject wordt op donderdagavond 14 april afgesloten met een afsluitingsconcertje in De Luifel te Lamswaarde, aanvang 19.00 uur. Alle leerlingen van beide basisscholen, hun ouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom.
Fanfare Vrijheid Eendracht zal een aantal nummers spelen, en wie wil krijgt de kans om een muziekinstrument van dichtbij te bekijken en te bespelen.
Verder is er informatie over fanfare Vrijheid Eendracht en de Zeeuwse Muziekschool en er is ruimte voor het stellen van vragen.

imageimage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *